De Bootbouwschool activiteiten in 2017

Afdrukken E-mail

Nieuwsbrief voor activiteiten Bootbouwschool in 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Bootbouwschool

1996-2016

Al 20 jaar lekker bezig!

 

 

Amateur BootBouw Award 2017

 

 

 

Na drie succesvolle voorgaande jaren, waarin naar voren kwam dat er best veel amateurs hun eigen boot bouwen, willen wij de nieuwe lichting weer een kans geven om hun boot op de Hiswa te showen. Hiervoor wordt de ABBA 2017 weer georganiseerd in samenwerking met de Hiswa en Spiegel der Zeilvaart.

 

Hebt u een boot gebouwd? Een roeibootje van 2m? Een skiff of kano van welk formaat? Of een zeil- of motorschip van 8m? Iedereen die mee wil doen is welkom. We hebben alles al eens ingezonden gehad en veel plezier beleefd aan het enthousiasme van de vele bouwers.

 

Kijk voor voorgaande inzendingen maar eens op http://www.bootbouwschool.com.

 

Om zelf mee te doen kunt u zich opgeven vie de mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wiel Toussaint organiseerd dit jaar de ABBA. Stuur hem je verhaal en je mooiste foto's (kijk voor voorbeelden weer op http://www.bootbouwschool.com en houd contact met Wiel.

 

Niet meedoen met de ABBA maar toch je boot op de site voor zelfbouwers? Stuur dan ook wat foto's EN je verhaal naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. maar het is veel leuker als je WEL meedoet. En natuurlijk zijn er maar een paar gelukkigen die de Hiswa halen. Er wordt echter wel degelijk gekeken naar het hele proces, de achtergronden van uw verhaal en gebruikte materialen

 

 

 

Bundinn er bátlaus maður

Bound Are Boatless Men 

 

 

 

 

 

Als u zelf wilt leren bootbouwen: kijk op www.bootbouwschool.nl

De eerstvolgende cursus is van 27/2 - 6/3 of 22/4 - 1/5 2016 in Den Helder