TeamSloep; fluisterend varen in en rondom de Biesbosch

Afdrukken E-mail

  

donderdag 31 maart 2011.jpg - 536.32 KbMet een fluistersloep in de Biesbosch. 

Hoe?
Men heeft een zeer stabiele sloep ontwikkeld met een zacht zoemende motor en onzichtbare accu’s. Daarmee kan men met 6 personen zelfstandig en onbezorgd een dagtocht maken in bijna het mooiste waterlandschap van Nederland. Zeven uur volle kracht varen is het uitgangspunt; bij 60% vermogen kan de boot een etmaal varen.
Het schip bevat een computer met plaatsbepaling, die alles voor u in de gaten houdt en die ook nog achtergrondinformatie geeft over de omgeving, waar u vaart.

dsc_0027.jpg - 277.88 Kb Biesbosch sloep

 Voor wie?
De prachtige spiegelsloep biedt de schipper van de dag vaargenoegen, zonder bijzaken; vergeet het onderhoud, liggeld, winterberging, verzekering, enzovoorts. Dit is een oplossing voor een watersporter, die weinig tijd heeft om een boot te verzorgen, of voor iemand,die de rompslomp rondom het bezit van een eigen boot niet wil. 
Even weg van alles; luisterend naar de geluiden op het water.

Welke acties?
a) U neemt deel in een groep personen (TeamSloep); elk lid van deze groep kan zelfstandig beschikken over een aantal eigen vaardagen met de boot.
b) Thuis inloggen in een computersysteem; zo legt u uw vaardag(en) vast.
c)
De vaardagen worden door het computersysteem eerlijk verdeeld.
d) Om teamlid te worden staat een vast bedrag per jaar; per vaardag komen daar de dagkosten bij.  De laatsten zijn laag gehouden.
e) En u krijgt tevoren goede instructies om met de boot om te gaan. 

Niet kostbaar

Biesbosch Adventures kan met een kostenberekening aantonen, dat het varen met de fluistersloep sloep gelijk staat aan 1/3 deel van de totale kosten van het varen met een eigen sloep. Wanneer men wat vaker wil varen, is ook het los per keer of dag huren van een boot is veel kostbaarder. Het enige wat van u wordt verwacht, is dat de sloep in nette staat terugkomt.

dsc_0045.jpg - 272.70 Kb proefvaart

Mogelijkheden
In een prachtig vaargebied kunt u op uw vaardagen uw familie, vriendin of vrienden onafhankelijk en zonder zorgen trakteren op een prachtige dag op het water. Bovendien zijn er voldoende restaurants in de omgeving voor verzorging van de inwendige mens. Ook zijn er genoeg mogelijkheden om de sloep zakelijk te gebruiken.
Voor meer informatie zie de website of email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 Dit is voor iedere liefhebber van watersport en natuur te vinden in de jachthaven van de Hank, niet ver van Werkendam. Om elektrische varen een extra impuls te geven brengt Biesbosch Adventures een plan tot uitvoering onder de naam "TeamSloep". TeamSloep maakt het varen met sloepen die zijn voorzien van een stille voortstuwing  voor meer mensen bereikbaar. Men heeft geen eigen boot meer nodig en kan toch minimaal 18 dagen per jaar varen. Voor meer informatie over TeamSloep zie de website http://www.biesboschadventures.nl/