Sloeproeien tweeduizendtwintig

 • Hits: 1043
 •  
  Beste Eduard,
   
  Ons roeiseizoen is er dit jaar heel anders uit gaan zien dan we tijdens de ALV op 1 februari hadden bedacht. Desondanks doen veel wedstrijdorganisaties hun best om met in acht name van de geldende beperkingen voorbereidingen te treffen voor de organisatie van hun evenement.

  Afgelopen week is er een contact geweest tussen de FSN en de 4 races die in september als eerste op de kalender staan. Tijdens het overleg bleek dat onbekend is hoe groot de animo voor deelname aan wedstrijden zal zijn, waardoor veel organisatoren het lastig vinden om te beoordelen hoeveel inschrijvingen ze krijgen. De beslissing of een race wel of niet door kan gaan wordt daardoor niet makkelijker.
  De wedstrijden zullen er anders uit gaan zien dan we gewend zijn, als gevolg van de 1.5 meter regel.
  Met de informatie die ons op dit moment ter beschikking staat is het namelijk niet mogelijk om met een grotere groep sporters bij elkaar te komen, dus een tent neerzetten of prijsuitreiking organiseren kan (nog) niet. Daarnaast zijn er zeer beperkte mogelijkheden voor sanitaire voorzieningen.
  Ook lijkt het erop dat we pas vanaf 1 september met volledige bezetting in de sloep mogen zitten, en er dus weinig voorbereidingstijd is voor deelname aan wedstrijden.

  Samen met de Federatie Sloeproeien Nederland hebben we een korte enquête opgesteld. Je kunt de organisaties flink helpen door deze in te vullen, dus deel dit bericht met je teamleden en ga aan de slag!


  Alvast bedankt voor je medewerking!

  Met sportieve groet,

  sloeproeienNL & bestuur FSN
   
  Ga naar de enquête! Klik hier >>
   
  • Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. toe aan uw adresboek.
  Laposta e-mailmarketing

  Sportief roeien met reddingssloepen in jaar 2020

   

      Bekijk de webversie
   
  Beste Eduard
   
  Allereerst de beste wensen voor 2020! Het nieuwe sloeproei-jaar gaat van start; over een paar weken de FSN ALV, in maart de sleepweekenden en vanaf april barst het wedstrijdseizoen 2020 weer los!  We brengen je circa 6 x per jaar op de hoogte van het sloeproei-nieuws!

  Met sportieve groet,

  sloeproeienNL
   
   
  Uit de oude doos
   
  Sloeproeien is van alle tijden! We zoeken voor onze rubriek 'uit de oude doos' foto's van vroeger tijden. Draai die doos met foto's van lang geleden om, scan de foto's in en mail ze naar sloeproeienNL! Klik hier >>
   
   
  Roeikalender 2020 incl nominaties!
   
  De nominaties zijn bekend! Let op: ze zijn nog onder voorbehoud, de definitieve nominaties worden tijdens de FSN ALV op 1 februari bekend gemaakt. Klik hier >>
   
   
  FSN NIEUWS: ALV & SLEPEN 2020
   
  Op zaterdag 1 februari is de jaarlijkse ALV van de Federatie Sloeproeien Nederland. In maart 2020 worden traditioneel de sloepen gesleept, de inschrijving is geopend! Voor meer info over het slepen, en een link naar de inschrijving, klik hier >>
   
   
  sloeproeienNL mokken op ALV
   
  sloeproeienNL is 1 februari present op de ALV, en we nemen onze stoere mokken mee! Alleen tijdens de ALV voor de speciale prijs van € 5,- (ipv € 7,50). Klik hier >>
   
   
  UITSLAGEN ARCHIEF
   
  Op sloeproeienNL zijn alle uitslagen vanaf 2013 terug te vinden. Altijd handig om nog eens de roeitijden van afgelopen jaren er op na te slaan...  Klik hier >>
   
   
  Deze e-mail is verstuurd aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..• Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. toe aan uw adresboek.
  Laposta e-mailmarketing
   

   

  Afdrukken E-mail