15 beste .IO-games die de moeite waard zijn om je tijd aan te verspillen

Met honderden io-games die er zijn, is het moeilijk om te kiezen welke je wilt spelen. Deze niet-geblokkeerde io-games zijn de beste en beschikbaar op desktop en mobiel.

Sinds de release van Agar.io op 28 april 2015 zijn .io-games populair geworden door toegankelijkheid en bekendheid via Let's Play-video's. Opmerkelijke YouTubers, waaronder Markiplier en Jacksepticeye, hebben series gemaakt die rond deze spellen draaien. In de afgelopen 4 jaar is .io uitgegroeid van Agar.io naar talloze andere spellen. Sommige hebben een zombiethema, andere hebben oorlogsrobots. Sommige blijven als een gek achter, andere werken soepel en breiden hun bereik uit naar mobiele apparaten.

Bijgewerkt door Madison Lennon op 2 maart 2020: als je iemand bent die altijd al graag online games heeft gespeeld, vooral gratis games, dan moet je zeker eens kijken naar de vele beschikbare IO-games. Je kunt ze spelen op je telefoon, zowel Android als Apple, of vanuit het comfort van je laptop.

De spellen zijn over het algemeen heel eenvoudig, maar toch verslavend. We dachten dat het nu een goed moment zou zijn om deze lijst opnieuw te bekijken en bij te werken met meer opties. Er zijn honderden IO-spellen die er zijn en het is gemakkelijk om te worstelen tussen welke je tijd waard is of niet, hopelijk zal deze lijst het beperken.

Wings.Io

Als je een fan bent van vluchtsimulatorspellen of iets anders waar je in een vliegtuig kunt rondvliegen en je tegenstanders kunt aanvallen, dan is Wings.io de perfecte keuze voor jou. Je vliegt een straal rond en probeert je vijanden uit de lucht te schieten.

Het is een multiplayer-game en je kunt tegen tonnen mensen over de hele wereld spelen en verschillende wapens verzamelen om je jet in het proces te verbeteren. Je kunt het op een computer spelen of je kunt de app-versie van het spel op je telefoon of tablet spelen.

Eatme.Io

Eatme.io is een enorm online multiplayer-spel waarin spelers als een vis spelen met als doel hun vijanden op te eten en in leven te blijven. Het is qua stijl vergelijkbaar met andere IO-spellen zoals Agar.io en Slither.io.

Je zult kleinere vissen moeten eten om sterker te worden en te overleven, en dan vecht je tegen je vijanden in een zoektocht naar een lang leven. Het hele spel speelt zich onder water af en je belangrijkste doel is om de nieuwe leider te worden van het waterrijk dat jij en de andere vissen bewonen.

Hole.Io

Hole.io is een intrigerend spel waarin je speelt als een letterlijk zwart gat dat alles op je pad probeert te consumeren. Om het spel te verslaan, moet je spelers, auto's, bomen en meer op je pad consumeren terwijl je hole groter wordt. Hoe groter het wordt, hoe meer van de stad je kunt consumeren.

U moet echter echte fysica gebruiken om ervoor te zorgen dat u niet probeert iets te groots voor u te consumeren dat mogelijk een blokkering kan veroorzaken. Andere zwarte gaten in het spel kunnen je inslikken als ze groter zijn.

Mope.Io

Mope.io is een spel van jagen en overleven. Beslis met welk wezen je het spel wilt beginnen, zoals altijd een klein en relatief onschadelijk wezen als een muis - en voer dan langzaam naar voedsel en water terwijl je worstelt om in leven te blijven. Je moet de andere spelers die in het rood staan, vermijden om niet opgegeten te worden.

Je zult langzaamaan groter kunnen worden terwijl je jezelf in leven houdt en ernaar streeft om alle verschillende monsters die beschikbaar zijn in het spel te verzamelen en te ontdekken.

Surviv.Io

Surviv.io is een game in royale stijl. Spelers vechten vanuit een top-down perspectief en kunnen in paren samenwerken om het op het veld uit te vechten. Tijdens het proces kunnen ze ook speuren naar items en wapens. Enkele van de verschillende wapens in het spel zijn shotguns en SMGS.

Ze hebben naast meerdere contactwapens ook langeafstandsluipschutters en aanvalsgeweren beschikbaar. Hoewel het misschien niet zo populair is als andere Battle Royale-games zoals Fortnite , heeft het nog steeds een zeer sterke fanbase en kan het op meerdere platforms worden gespeeld.

Spinz.Io

Een beetje zoals Agar.io met een fidget-spinner. Het verzamelen van stippen verhoogt de snelheid van je fidget-spinner, zodat je tegen andere spelers kunt rammen en ze kunt uitschakelen. Whirlpools kunnen je helpen om je bij een andere speler te lanceren of om weg te komen als iemand anders zo snel ronddraait dat je de vorm van de fidget-spinner niet meer kunt zien.

Het is absoluut leuk en verslavend, maar houdt wel rekening met de nu ietwat dode fidget-spinner-hype. Geen oordeel, voel je vrij om te genieten van fidget-spinners! En het werkt redelijk goed op dubieuze internetservices. Maar waarom zou je dit over Agar.io spelen ?

Paper.Io

Paper.io , een van de meer ontspannende .io-spellen die beschikbaar zijn, draait helemaal om het creëren van je eigen papieren imperium. Verplaats met behulp van WASD of de pijltjestoetsen. Uw doel is om een ​​zo groot mogelijk gebied te creëren met uw papierkleur. Schakel andere spelers uit door hun onvolledige secties tegen te komen.

Het ergste nadeel is waarschijnlijk dat je jezelf kunt elimineren als je je eigen papieren spoor tegenkomt. De ronde kan binnen enkele seconden voorbij zijn, maar er is iets heel esthetisch aantrekkelijks aan de kunststijl van het spel. Het is de langzaamste, snelle game die je zult spelen.

Warbot.Io

Op de een of andere manier wordt Warbot.io in 3D weergegeven en dat helpt het een plek op de lijst te verdienen. Voor een .io-game is het indrukwekkend hoe goed de bots en de omgeving zijn. Upgrades zijn beschikbaar voor je bot, evenals de optie om te wisselen met welke bot je speelt.

Het laden van deze game kan langer duren dan bij andere .io-games en biedt niet zoveel gameplay-modi als andere. Aan de andere kant, Warbot.io geeft je een tutorial voordat je je in de waanzin gooit en heeft een trainingsmodus als je liever oefent en domineert dan leert met vallen en opstaan.

Brutal.Io

Neon, snel en frustrerend, Brutal.io zorgt ervoor dat je terug blijft komen voor meer of dwingt je om ter plekke te stoppen. Het doel van deze .io is om andere spelers te verwijderen door ze te zwaaien of met het puntige uiteinde van je staart naar hen te gooien. Gebruik de muis om te sturen en je bent klaar om te gaan!

Afhankelijk van hoe goed je bent met een muis of trackpad, kan een ronde Brutal.io twee seconden of tien minuten duren. Hoe dan ook, je blijft klikken om te respawnen, al was het maar om te bewijzen dat je beter bent in dit spel dan je in werkelijkheid bent.

Goons.Io

Zwaarden en verfvlekken gaan heel goed samen. Goons.io laat je spelers links en rechts doden. Klik om te slashen, W om te vluchten en muis om te besturen. Je vluchtmeter moet worden opgeladen, dus probeer niet meteen de strijd in te gaan.

Timing is de sleutel in dit spel, aangezien het stampen van knoppen geen optie is. Je zwaard moet terug naar de kant waar het begon om je personage opnieuw te laten hakken. Verspil uw schuine strepen of streepjes niet.

Rondes duren meestal niet lang als u begint. Spelers bewegen snel en het is gemakkelijk om fouten te maken. Maar het is leuker dan woede-opwekking, dus je zult blijven terugkomen voor meer.

Deeeep.Io

Met een schattig uiterlijk en verontrustend interieur roept Deeeep.io iedereen op die van onderwateravonturen houdt. Kies de vis die je aanspreekt en begin je avontuur onder de zee! Verschillende vissen geven verschillende voordelen. Als je bijvoorbeeld als een clownvis speelt, kun je je verstoppen in anemonen zonder schade op te lopen. Je weet wel, zoals in Finding Nemo .

Je kunt ook op bepaalde punten in het spel van vis wisselen. Met andere vissen kun je de diepten verkennen, en worden donkerder naarmate je dieper gaat. Het is onduidelijk of de schade die door vissen wordt opgelopen, afkomstig is van iemand anders die je probeert op te eten of dat je met zo'n kracht tegen een andere vis ramt dat het schade veroorzaakt, maar hoe dan ook, bumpervis is een leuk idee. Helaas biedt de game geen andere speelbare modi, dus eindigt het zijn regeerperiode op # 5.

Zombs.Io

Als je zes uur aan Don't Starve of Minecraft zou kunnen besteden , dan is Zombs.io iets voor jou. Creëer een basis en bescherm je goudvoorraad zo lang als je kunt tegen zombies. Elke golf van zombies wordt steeds groter en sterker, dus het upgraden van je muren en wapens via je goudvoorraad is essentieel voor langdurige gameplay.

Wat leuk is, is dat wanneer je respawnt, je je goud van de laatste ronde behoudt. Je kunt ook samenwerken met andere spelers, hoewel sommigen misschien rond je basis nadenken als je eruitziet alsof je weet wat je doet.

Er zijn ook enkele demonen die een edelsteen bewaken. Kijk wat dat doet.

Agar.Io

De .io waarmee het allemaal begon, Agar.io blijft een solide .io-ervaring. Het is een doorgangsrecht op dit punt en je kunt gemakkelijk minstens twee uur besteden aan het tevergeefs proberen om een ​​plaats op het scorebord te bereiken.

Als je speelt als een cirkel (ook wel een cel genoemd), is je doel om te 'eten' of kleinere cirkels te absorberen om massa te krijgen. Om te beginnen, moet je je richten op kringen van niet-spelers of mogelijk achter nieuw gespawnde spelers aan gaan. Als je groot genoeg wordt, kun je jezelf zo vaak als je wilt in tweeën splitsen om achter andere spelers aan te gaan.

Agar.io verdient zijn plek in de top 3 omdat het, hoewel het beperkte aanpasbaarheid en geen upgradesysteem biedt, een spel is dat veel meer gebaseerd is op spelerstrategie zonder de ene gameplay-stijl boven de andere te belonen. Het is rechttoe rechtaan, eenvoudig en heel erg verslavend.

Slither.Io

Elke .io-titel die merchandise krijgt, moet bovenaan staan. En ja, je kunt Slither.io-knuffels vinden bij Target. Ze zijn in het speelgoedpad.

Net als Agar.io is Slither.io een heel eenvoudig, intuïtief spel, maar met een vrij schattige esthetiek. Speel als een slang (of worm, gezien het gesegmenteerde lichaam van je Slither), je glibbert rond en eet gloeiende lichtballen op. Alles wat je eet, helpt je kleine slang langer en langer te groeien.

Diep.Io

Ondanks dat het een van de oudere .io-titels is, is dit echt de creme de la creme van .io-games. Je speelt als een tank. Het vernietigen van objecten of andere spelers levert punten op, die vervolgens kunnen worden gebruikt om je tank tijdens de ronde te upgraden. Je tank komt ook in een hoger niveau, waardoor je tijdens het doorgaan een ander lichaamstype kunt kiezen. Dit omvat dubbele lopen, een machinegeweeroptie, drievoudige lopen, een sluipschuttermodel en nog veel meer.

Hoewel de aanpassing en verscheidenheid aan gameplay-strategie vergelijkbaar is met sommige van de andere genoemde .io-games, verdient Diep.io de eerste plaats vanwege de verschillende modi. Geen zin om solo te gaan? Er is een optie van 50 tegen 50. Zin om in een teamomgeving te spelen? Er is een teammodus, waarin rood en blauw tegenover elkaar staan ​​om de 3 van de 4 torentjes te claimen. Wil je alle kracht? Ga voor Mothership-modus. Het is de Thanos Fortnite-modus voordat Fortnite bestond. Als je het laatste schot op het moederschip krijgt, bestuur je het vervolgens.

En binnen alle modi van Diep.io volgen de aanpassings- en level-up-functies. Diep.io biedt de meest diverse gameplay, is geschikt voor verschillende strategische stijlen en houdt je uren online, al was het maar om te experimenteren met tankaanpassingen.

 

 

 

 

bff323462eac5b5552f0da81f298a8d9